Köszöntelek a honlapomon!


Fazakas Enikő vagyok, pszichológus és pszichoterapeuta. Pályaválasztásomat és későbbi szakmai munkámat is azoknak a külső és belső folyamatoknak a megértése vezeti, ami az emberi viselkedés és élménymód egyediségéből ered.


Egyéni pszichoterápiás üléseken, csoportos önismereti illetve terápiás csoportokban végzett munkám során alkalmazom a pszichológusi képzésben és a módszerspecifikus továbbképzéseimen szerzett ismereteimet: pszichodráma, pozitív pszichoterápia, valamint a rövidebb, de szemléletformáló képzéseken tapasztaltakat, ezek: pszichogenealógia, szomatoterápia, transzgenerációs pszichodráma, tangó terápia. Fontos számomra, hogy időm legnagyobb részében olyan emberekkel lehessek együtt, akikkel kölcsönösen inspiráljuk, támogatjuk egymást a fejlődésben, a saját utunkon való előrehaladásban, és együtt tehetünk a szűkebb és tágabb környezetünk jóllétéért. Hobbim az olvasás, kertészkedés, zene és a tánc, valamint a folyamatos és mély egymásra hangolódást igénylő argentin tangó, ami az elvárások helyett a várakozásra tanít, melynek pozitív hatását igyekszem az életem minden területén és a segítő munkámban is alkalmazni. Életem fontos része a kertem. Imádom a frissen megmunkált föld illatát, ami visszavezet a gyökereimhez.


2013-ban néhány barátommal és szakmai társammal közösen létrehoztuk a Panta Rhei Egyesületet, aminek keretén belül végezzük segítő és fejlesztő tevékenységünket és a pályázataink által igyszekszünk aktív szerepet vállani a közösségünk fejlődésében.

© fazakaseniko.ro

 

Webdesign: Digital Studio

panta rhei logo